Next Game Travels mot fremtiden

Next Game Travels mot fremtiden

Icon januar 31, 2018
Icon By Pernilla Olsson
Icon 0 comments

Jeg ønsker dere hjertelig velkommen til det første NGT-nytt. Det er med stor stolthet at vi nå lanserer Next Game Travels. Dette er noe undertegnede har drømt om i mange år. Fotballturer har alltid stått mitt hjerte nært, og det er dette jeg lever og ånder for. Nå ser jeg frem til å dyrke denne lidenskapen videre, og til å bidra med min kunnskap om England og fotball generelt.

Sammen med meg på dette har jeg Per-Jarle Heggelund. Han har 15 år i mediebransjen og har kommentert over 700 kamper på norsk TV. Italiensk fotball står hans hjerte veldig nært, det samme gjør engelsk fotball. Per-Jarle tar rollen som reiseleder, og kommer til å ta med seg firmaer/grupper på fotballturer 4-5 ganger i året. Vårt fokus er Nord-Italia og England. Dette er eksklusive turer med det lille ekstra. De beste setene på stadion, de fineste restaurantene og quiz med Heggelund. Om dette er noe du eller ditt firma er interessert i, vennligst ta kontakt. Vi har blant annet 10-15 ledige plasser til kampen mellom Arsenal og Burnley på Emirates i mai. Per-Jarle er reiseleder denne helgen, så hiv dere rundt om du eller ditt firma ønsker en eksklusiv fotballtur til London i mai.

Allerede nå til helgen arrangerer vi vår første eksklusive VIP-tur til England. Per-Jarle stiller som reiseleder, og med oss på vår første tur har vi 21 gjester gjennom firmaene Optimera og NRS Norge. Ankomst London er sent fredag kveld. På lørdag er det Emirates Stadium og kampen mellom Arsenal og Everton som gjelder. På søndag tar vi turen til Covent Garden. Her bli det lunch på puben The Covent Garden Pub, det blir quiz med Heggelund og en bedre treretters middag på The Ivy Market Grill senere på kvelden. Alt er lagt til rette for at våre 21 gjester skal få en innholdsrik helg i London. Vi har jobbet i flere måneder mot denne helgen, så nå gleder vi oss stort til å komme i gang. Vi kommer til å skrive et reisebrev fra helgen med NRS og Optimera i etterkant av turen.

Følg med til neste uke, da er vi tilbake med reisebrev, bilder og flere nyheter.

Espen Tidemann