NGT-nytt

Next Game Travels mot fremtiden

Jeg ønsker dere hjertelig velkommen til det første NGT-nytt. Det er med stor stolthet at vi nå lanserer Next Game Travels. Dette er noe undertegnede har drømt om i mange år. Fotballturer har alltid stått mitt hjerte nært, og det er dette jeg lever og ånder for. Nå ser jeg frem til å dyrke denne lidenskapen videre, og til å bidra med min kunnskap om England og fotball generelt.

Next Game Travels er grunnlagt av undertegnede, Lars Huser og Per-Jarle Heggelund. Det er få nordmenn som kjenner England og engelsk fotball så godt som Lars. Han bor i London og får med seg det meste av Arsenal sine kamper live. Per-Jarle har 15 år i mediebransjen og har kommentert over 700 kamper på norsk TV. Italiensk fotball står hans hjerte veldig nært, det samme gjør engelsk fotball. Per-Jarle tar rollen som reiseleder, og kommer til å ta med seg firmaer/grupper på fotballturer 4-5 ganger i året. Vårt fokus er Nord-Italia og England. Dette er eksklusive turer med det lille ekstra. De beste setene på stadion og de fineste restaurantene. Om dette er noe du eller ditt firma er interessert i, vennligst ta kontakt. Vi har flere spennende prosjekter på gang, så følg med i ukene som kommer.

Første helgen i februar arrangerte Next Game Travels sin første fotballtur til England. 21 deltakere fra NRS Norge og Optimera deltok på vårt VIP-arrangement. Reiseleder på denne turen var fotballeksperten Per-Jarle Heggelund, som blant annet har en fortid fra TV2. Lørdagen var satt av til en lang og fin dag i Arsenal-land. Stemningen var god allerede ved frokost, og det var tydelig at alle gledet seg stort til det som skulle komme. VIP-avdelingen på Emirates Stadium fikk veldig gode tilbakemeldinger fra våre gjester. Fantastiske fasiliteter, en nydelig treretters middag og et møte med legendene Nigel Winterburn og Ray Parlour gjorde dette til en opplevelse for livet. På banen leverte hjemmelaget en fantastisk forestilling som til slutt endte med en 5-1 seier til Arsenal. Hjemmedebutantene Henrikh Mkhitaryan og Pierre-Emerick Aubameyang satte absolutt sitt preg på denne kampen.

På søndag tok vi turen ned til Covent Garden. Heggelund dro til med fotball-quiz, det ble servert den britiske favoritten fish&chips til lunch, Liverpool sitt fartsfylte møte med Spurs så vi på en Canadisk pub, før det på kvelden ble servert en bedre treretters middag på den fantastiske restauranten The Ivy Market Grill. Kvelden ble avsluttet med quiz og hyggelig samvær i hotellbaren.

Next Game Travels ønsker å takke NRS Norge og Optimera for en fantastisk helg. En fantastisk gjeng gjorde dette til en stor opplevelse for alle. Under kan dere se bilder fra vårt VIP-arrangement.

Espen