Om oss

Om oss

Mot fremtiden

Lars Huser – Grunnlegger

Lars er Arsenal-fan på sin hals, bor i London og får med seg det meste av Arsenal sine kamper live. Få nordmenn kjenner England og engelsk fotball så godt som denne mannen. Lars har bred erfaring fra norsk media gjennom sine år i CANAL+ og TV 2 og blir en viktig mann for Next Game Travels.

 

 

 

Espen Tidemann – Grunnlegger/Daglig leder

Espen har sett nesten 350 kamper live med Arsenal, har bodd mange år i England og kan det som er verdt å kunne om engelsk fotball. Han har et råsterkt nettverk i England, ikke bare rundt Arsenal, men også på tvers av toppklubbene. Espen er utdannet tømrer og byggingeniør, men har de siste årene jobbet som oversetter. Nå ser han frem til å jobbe med sine store lidenskaper – fotball og reiser.

 

 

Per-Jarle Heggelund – Grunnlegger/Reiseleder

Per-Jarle har 15 år i mediebransjen og har kommentert over 700 kamper på norsk TV. I mange år var det italiensk fotball på CANAL+ som gjaldt før han ble hentet til TV 2 for å jobbe med Premier League. Trives som aller best når han får prate fotball i sosiale sammenhenger. Per-Jarle skal være reiseleder på våre VIP-turer til både England og Nord-Italia. Med hans enorme erfaring og kunnskap innenfor fotball og reiser, vil dette bli eksklusive turer til stor glede for våre gjester.

 

 

Andy Cracknell – Grunnlegger

Andy er født og oppvokst i Nord-London. Han elsker London – en av verdens største sportsbyer med ikoniske stadioner som Wembley, London Olympic Stadium, Wimbledon, Twickenham, Lord’s Cricket Ground, Alexandra Palace og flere golf-  og hesteveddeløpsbaner i verdensklasse.

Andy er veldig sportsinteressert, er en kvalifisert lærer innenfor fysiologi og har trenerutdanning i sport. Han har i mange år jobbet som trener for unge spillere gjennom det engelske fotballforbundet i London. I tillegg har han erfaring innenfor underholdningsbransjen med reiseliv og turisme. Der har han vært med å arrangert sportsturer, turneringer, bryggeri- og vingårdbesøk over hele Europa.

RUN BY FANS FOR THE FANS

FOTBALLTURER MED DET LILLE EKSTRA